U Kulináře, Domažlice

16 března, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nepovažuji se za nějakého experta na jídlo. Nejsem ani nějaký postrach restaurací. Jen jako každý, mám rád dobré jídlo. A když si ho nezapomenu vyfotit, tak o něm můžu i psát. Dost často se mi totiž stávalo, že jsem jídlo snědl a nevyfotil. Kamarádům jsem tedy nemohl poslat fotografii. Přišli o velký gastronomický zážitek. Proč o tom píši? Jak jsem psal, jídlo mám rád a myslím si, že podobně to má i spousta lidí.

Do nadpisu budu vždy dávat název restaurace, aby bylo od prvního pohledu vidět, kde jsem byl. Tentokrát to bylo U Kulináře. Restaurace se nově zaměřuje na tex-mex kuchyni. Tedy na texaskou a mexickou. Jedná se o spojení mexické kuchyně s kuchyní Texasu a jihozápadní oblasti USA, výběr z několika druhů tortill, dále pak pečená žebra, burgery a v neposlední řadě tolik oblíbené STEAKY- steaky z amerických, jihoamerických steakových plemen. Máme i široký výběr malých jídel jen tak k zakousnutí k našemu výbornému čepovanému pivu. To jsem si dovolil zkopírovat z webových stránek restaurace.

Já si zvolil klasiku mezi hamburgery. Cheesburger je třeba jako margarita mezi pizzami. Teda myslím. Vlastně ho nemůžu pořádně hodnotit, protože jsem ho snědl rychle. Já normálně rychle nejím, takže to asi bylo dobrý. Ne asi, ale určitě. 🙂 Příště budu více vnímat. Třeba bylo maso nedopečené nebo naopak, ale celkově dobré. Možná jen ty hranolky nebyly úplně podle mě, ale to na mém zážitku nic nemění. Navíc restaurace byla plná. Kuchař měl spoustu práce. I to je dle mého záruka kvality. Nechutnalo tam jen mě.  Nebudu známkovat, nejsme ve škole, ale mohu doporučit. I já se rád vrátím a vyzkouším něco jiného. 🙂


Více najdete na stránkách restaurace –> http://ukulinare.cz/

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *