Jihlava dál jede

12 března, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Další kolo je minulostí. Začíná nám poslední třetina. Co je nového? Prakticky nic. Jihlava pokračuje ve vítězné jízdě, Sparta dál ztrácí. Na podzim klišé, teď nikoliv. Zimní přestávku strávila Jihlava na posledním místě, asi mnoho lidí tipovalo, že spadne. Ale Vysočina na jaře šlape perfektně.  Sice Jihlava stále není zachráněna, ale zatím pro to dělá maximum. Příště Jablonec. Těžký soupeř. Ale kdo je momentálně pro Jihlavu těžký?

V Ostravě, která je beznadějně poslední, skončil po uplynulém kole trenér Kučera. Příští kolo bude pro Ostravu velmi důležité. Celkem to ti trenéři poslední dobou odnášejí. Vystřídá ho pan Pánik, který byl vyhozen ze Zlína. Potápějící loď opustil a potopenou loď převzal. Stihne se s Ostravou zachránit? Nebude to mít lehké. Ostrava na nesestupové příčky už ztrácí dost. Zápas k dobru doma s Plzní. Ta se na jaře zatím trápí. Naposledy remíza s Libercem. Trestuhodné, když dvakrát vedete. Aspoň se hrálo na 2 útočníky. Bohužel to furt nebude. Složení týmu na to není připraveno. Každopádně tuto taktiku kvituji.

Škoda, že Plzeň není v situaci Slavie, ta hraje pouze na jediný hrot. Přitom má lavičku plnou skvělých útočníků… Třeba bude nějaký výprodej, protože čínský majitel má určité problémy. Uvidíme, jak se situace vyvine.Teď mají Sešívaní v hlavách blížící se derby. Slavia má po důležitém utkání s Olomoucí. V interním souboji o druhé místo otáčela. Nelehkou situaci zvládla a přiblížila se Plzni. Hapal nezačal vítězně, Sparta darovala Slovácku bod. Ten může mít cenu zlata, ale to uvidíme za pár kol. Situace v tabulce je dosti podobná a stále vyrovnaná. Bohužel je to i díky ztrátám Plzně. Příští kolo bude hlavním tématem derby.


Kdo v derby zvítězí? Sparta? Slavia?

Z www.hetliga.cz

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *