Derby S nebo videa?

19 března, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Po uplynulém kole se bude mluvit hlavně o derby. To nabídlo výsledek 3:3. Kdo by to byl čekal? Sparta navíc po první půli vedla 3:0. Ano, čteš dobře. Dalo se čekat, že Slavia zlepší do druhé půle svůj výkon. Ten byl v první polovině opravdu špatný. Pohádka Sparty ve druhém poločase nepokračovala. Po první půli jásal asi každý příznivec Sparty, nedivím se, ovšem oslavy byly unáhlené. Poslední slovo mělo opět video, které rozhodlo o penaltě. Tu Škoda bezpečně proměnil. Mohla propuknout radost. Samozřejmě pro Slavii. 6 gólů, 4x video a kolaps Sparty, myslím, že na 289. derby se jen tak nezapomene.

Sparta nemusí smutnit, špatné druhé poločasy má poslední dobou i Plzeň. Ale stačila hrubá chyba toho černocha. Jiný gól nepadl a Plzeň vyhrála 1:0. Nevybíravá slova zvolil pan Petržela. Hnus, který by z jeho úst jít neměl. Co si myslíte VY? Jablonec a Jihlava nemá společné jen úvodní písmeno. Do minulého kola to byla i vítězná šňůra. V té už pokračuje jen Jablonec. Pátá výhra znamená i páté místo v tabulce. Bát se můžou i další. Čelo je stále vyrovnané. Ale to říkám furt.

Ona i ta spodní část je vyrovnaná. Prakticky k žádné změně nedošlo. Jen Baník prohrál důležitý zápas s Duklou. Jeho sestup tak vypadá zase trochu víc reálněji. O druhé sestupové místo ještě bude pár týmů “bojovat”. Jinak je 21. kolo už minulostí. Derby zajímavé, Spartu může těšit, že v dalším kole pokles v tabulce nehrozí. V tabulce propad nehrozí, ale místa zajišťující evropské poháry se vzdálit můžou. Teoreticky tyto příčky může opustit Sigma, na tu dotírá rozjetý Jablonec. Vlastně i Sparta, ale tu čeká těžká práce v Teplicích. Abych do Sparty jen nerýpal, pochválil bych rumunského fotbalistu. Ten hrál v derby opravdu dobře.

Z www.hetliga.cz

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *