Může za to Krmenčík?

8 září, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

V týdnu začala Liga národů. A ta pro nás nezačala příliš dobře. I když začátek šel, po pěkné akci jsme šli do vedení. Bohužel Ukrajina poslala odpověď do “šatny”. Ale to už je jedno. Kdybych fotbal nesledoval, tak si z některých prohlášení myslím, že hrál jen Michael Krmenčík. Poslední dobou se snad jiná osobnost neřeší. Ano, Michael odehrál špatný zápas, ale takových v našem týmu bylo.

Tak 2 zápasy. K tomu ten mediální tlak ohledně přestupu a nepřestupu. Myslím si, že je kritizován zbytečně. Kritizovat můžeme celý tým. Těžko hráč (typu Krmenčíka) sám změní zápas. A proč se mj. ozývají Slávisté. Záloha byla složena z hráčů tohoto klubu. Znají se a přesto takový výkon? Raději řešme Krmenčíka. Jeho teatrální pády. Dnes teatrálně padá kdekdo. Útočník se ale hodnotí hlavně podle gólů. Kdyby ho dal, tak spoustu lidí mlčí. Řešit se toho dá, tím se nechci navážet do Slavie, ale jen chci naznačit, že je to totéž.

Pak mě baví, ty spekulace o přestupu. Podle mě to nafukují hlavně média, potažmo hráčův agent, který si chce namastit kapsu. Samozřejmě, Michael Krmenčík přitahuje pozornost ostatních klubů. Má ideální věk, dává góly, to je u útočníka celkem podstatné. Nabídky chodí logicky, ale proč se furt píše, jak mu to klub zakazuje? Je to nabídka, která se opakovat nebude. Proč by odcházel? V Plzni si zahraje skupinu Ligy mistrů. To mu žádný tým,který ho chtěl, nabídnout nemohl. Navíc v Plzni už má nějakou pozici a tu by pravděpodobně jinde neměl. A ohledně té ceny, která se už nebude opakovat. Stačí nějaký ten povedený zápas v LM a ta nabídka bude. A klidně může být mnohem větší. Já myslím, že i pan Lacina si ještě namastí kapsu.

Samozřejmě se může stát cokoliv, ale já přeji Michaelovi úspěch. Nejlepší odpovědí budou samozřejmě dobré výkony. Tak se mu nějaký ten zápas nepovedl. To mě nechává klidným, protože to byla vina celého týmu. Ty kecy kolem hráče už mě štvou. Ale co, nejlepší bude, když on předvede zase nějaký výkon. To zavře hubu těm kritikům. Jen mě už ty nesmyslné názory štvali. Třeba máš jiný názor. Klidně ho řekni. Je mi jedno, co si myslíš, jen to podej normálně. 🙂

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *