Mráz je, ale nás nezastaví

6 března, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

19. kolo je minulostí. Sice ne tak úplně, ještě se musí dohrát zápas OstravaPlzeň. Jinak silné mrazy další zápasy pustily na trávník. Nebudu psát neovlivnili, ale mohlo se hrát. Velké rošády se nekonaly. Nějaké přeci jen, pan Pánik skončil po minulém kole na lavičce Zlína. Náhradou je zkušený a rázný Vlastimil Petržela. K podobnému kroku se chystají pravděpodobně na Spartě. V době psaní článku nemám oficiální vyjádření klubu, takže mohu jen spekulovat. Každopádně dny italského stratéga na Letné jsou nejspíš sečteny.

Je na čase, zpackanou sezonu asi nezachrání. Ale třeba se mýlím. Jinak se toho příliš neudálo. Jihlava zase vyhrála. Tentokrát si vyskočila na Teplice a opustila sestupovou příčku. Na tu spadlo Slovácko. To podlehlo Olomouci. Mladá Boleslav nestačila na Slavii. Změna trenéra zatím ovoce nepřinesla, ale brzo by měla, protože sestupová příčka je blízko. Brno získalo na Letné bod, který je velmi důležitý. Sparta opět ztratila, remíza doma s Brnem. Mohlo být i hůř, Sparta prohrávala, dohrávala proti deseti, ale stejně 3 body nemá.

Jinak se na čele příliš neměnilo. Jen ta Jihlava stále jede. Po podzimu 10 bodů, teď pomalu po třech zápasech. Navíc Jihlava si vyskočila na soupeře, které body úplně nerozdávají. Třeba to příště odnese Dukla. Týmy se sice přiblížily vedoucí Plzni, ale její zápas byl odložen. Tabulka je jinak stále vyrovnaná, větší změny můžou nastat po každém kole. Osobně jsem zvědavý hlavně na Jihlavu. Na programu je i MOL Cup, některé týmy tedy čeká náročnější týden. Plzeň pak čeká zápas v Portugalsku, který odehraje ve čtvrtek. Zajímavý bude i zápas Sparty v Karviné. Stále nemáme oficiální vyjádření, ale venku je Sparta poloviční, tak uvidíme.

Z www.hetliga.cz

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *