Jaká bude skupina pro Plzeň?

27 srpna, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dnes vydal video kanál FC Viktoria Plzeň (ZDE). Což mi připomnělo, že los se opravdu blíží. Jsme druzí ve čtvrtém koši, ještě se můžeme posunout do koše třetího. To bude záležet na výsledcích závěrečného kola kvalifikace o skupinu LM. Ovšem to nemusí znamenat žádnou výhru. Ani tak nezáleží na losu. Ten není tak důležitý, důležitější je náš výkon. Snad nebude otřesný, třeba jako ten sparťanský, nebo nás nezaříznou rozhodčí podobně jako Slavii.

Nám rozhodčí většinou pomáhají 😀 Los je zkrátka loterie. Dopadnout může všelijak. Můžeme jen spekulovat. Do druhého koše a prvního se určitě neposuneme. Tam si můžeme jen “vybírat”soupeře”. Asi dostaneme nějaké zvučné jméno. Real, Barcelona, Bayern, atd. A to je jen první koš. On i druhý obsahuje nepříjemná jména.

V prvním koši mi přijde hratelný akorát ruský celek (Lokomotiv Moskva). Ale to je zbytečné spekulace, počkejme do čtvrtka. Přál bych si jednoho giganta a dva hratelné soupeře. Ale když koukám na to rozdělení košů, tak ty giganti mohou být klidně tři. No uvidíme, jaké bude závěrečné rozdělení košů. Pak jsou tam samozřejmě různá pravidla. Ve skupině nemůžou být týme z jednoho státu, pak tuším, že dohromady nemůže být ruský a ukrajinský tým, apod.

Pak mě aktuálně v koši číslo 3 straší Liverpool. Tomu pomohlo hodně loňské finále. Potkat finalistu ve skupině ze třetího koše by nebylo zrovna fajn. Ještě to může být i Real. Mít ve skupině 2 finalisty, to by byla “bomba” 😀 No snad se tak nestane. Tipnu si třeba PSG, Manchester United a CSKA Moskva. Snad je to reálný tip.

A co tipujete VY? 🙂

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *