Sparta opět ztrácí vyhraný zápas

17 dubna, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Po začátku zápasu v Plzni jsem si říkal, to je snad zlý sen. Vypadalo to, že se opakuje situace z Ďolíčku. Naštěstí se Viktoria probudila relativně včas. Smazat náskok proti Spartě není momentálně složité. Tým z Letné hraje spíše individuálně, ale fotbal je týmová hra. Teda myslím. Pak už to šlo, takhle hrajte i příště a titul nám snad neunikne. Ale náskok se tenčí, nervozita naopak stoupá. Možná se za pár týdnů bude hrát o titul. Nechci malovat čerta na zeď, ale ten už tam asi je. Jen zatím není tak veliký.

Změnila se nám situace na posledním místě tabulky. Ve druhé lize už jsem viděl Baník. Ale Ostravané jsou proti, aspoň tomu napovídají poslední výkony. Změna trenéra přináší své ovoce. Po posledním kole už není Baník poslední, sestupové místo je to stále, ale příště může být jinak. Na jaře může vyhrát každý. I poslední Brno. To se snaží, ale body unikají. Příště Brno hostí Plzeň. Nerad to říkám, ale šance tam je.

V příštím kole Sparta hostí Jablonec. Rozjetý vlak má z posledních zápasů remízy. Na Letné možná uvidíme třetí. Pro Spartu a Jablonec důležitý zápas o pohárovou Evropu. Formu nyní nemá Liberec, který hostí Slavii. Utkání to bude určitě zajímavé. O motivaci Liberce mluvit nemusím. Z nejhoršího už je asi Mladá Boleslav. Vyhráno ještě nemá Dukla a Slovácko. Ti na sebe narazí v dalším kole a budeme moudřejší. Naše milovaná liga se chýlí ke konci. Konec je za dveřmi, ale otazníků méně není. Máme, co sledovat. 🙂

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *