Plzeň i Slavia prohrává

3 dubna, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

22. kolo bylo ve znamení proher Plzně a Slavie doma. To není obvyklé, ale Plzeň na jaře tápe. Naštěstí tápe i největší pronásledovatel. Ale největší problém Slavie není na hřišti, ale spíš v Číně. Jinak gratuluji Mladé Boleslavi. Porazit Plzeň ještě v dlouhém oslabení. Boleslav má kvalitu, sice tomu postavení v tabulce neodpovídá. Ale musí se s ní počítat. Týmu prospěla reprezentační pauza. Stále nový trenér potřebuje nějaký ten čas na poznání týmu. Ten pan Weber měl.

Aktuální forma z www.hetliga.cz

Jsou věci, které se nemění ani po reprezentační pauze. Třeba Sparta a druhý poločas. Letenští opět zkazili druhý poločas. Proč? To nevím a asi to neví nikdo. Když jsem psal o tradičních věcech, tak musím zmínit Jablonec. Severočeši vyhrávají a logicky stoupají tabulkou. Pomalu budou bojovat o evropské poháry. V tom má prsty Rada, který nebyl hoden třeba Spartě. Ta má taky podobně stejnou formu už pár zápasů. Jen Sparta nesbírá výhry, ale remízy. Možná, kdyby se hrálo jen 45 minut, tak tam má Sparta nějakou výhru, ale ono se hraje minut 90 . Hodinu a půl se Spartě hrát kvalitně nedaří.

Ostrava konečně vyhrála. Jen jestli už není pozdě. Porazila Jihlavu. Nebýt vítězné šňůry Vysočiny, tak se možná bojovalo o poslední místo. Furt je tam ztráta 5 bodů, ale Baník má zápas k dobru. Ve středu ho čeká dohrávka s Plzní. A nemusím říkat, jak nyní Plzeň hraje. Jinak je spodek tabulky vyrovnaný, ale to říkám furt. Vlastně ani ne spodek, i devátá Karviná si nemůže pískat. To až osmé Teplice jsou dle mého v klidu. Každopádně to vypadá, že na záchranu bude potřeba více bodů, než obvykle. Kolik to bude, to můžeme jen spekulovat. Já tipuji, že půjdeme nad hranici 30 bodů. Nikterak výrazně, ale trochu ano. Pro zajímavost přidávám tabulku aktuální formy a tradičně klasickou podobu po 22. kole.

Z www.hetliga.cz

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *