Opravdu se můžeme radovat?!

20 srpna, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Je mi to hloupé. Zase se smát Spartě, chápu, že je momentálně tlačí bota na postu útočníka. Ale ten přestup stejně nechápu. Přeci, když něco řeknu, tak to platí. Nepřivedu dalšího cizince. Ale tak zástupce Austrálie ještě na soupisce Sparty ještě nemáme. Jediné, co hraje ve prospěch, že nestál moc. Já vím, je to shoda náhod, ale stejně prostě. Však uvidíte, podle mě povahově další špatný hráč pro Spartu. Abych Spartu jen nekritizoval. Mile mě překvapila reakce fanoušků na hrubku Radakoviće. Vyjadřují mu podporu, což je správné. Samozřejmě ta chyba bolí, ale jak jsem už někde psal, jsme jen lidi.

Poslední kolo se bude řešit hlavně díky ztrátám pražských S. Slavia po prohře na Ukrajině, prohrála i v lize. Ale prohra s Jabloncem není ostuda. Jablonec je silný a nebude zlobit jen Slavii (tu zase až na jaře). Díky tomu se na čele osamostatnila Plzeň. To mě sice těší, ale výkon opět ne. S takovou hrou dlouho první nebudeme. A že nás nyní čeká těžký los. No, máme se na co těšit. Možná se můžeme radovat z další výhry, z dalšího čistého konta, ale bude to stačit příště na Mladou Boleslav? Ta si zastřílela naposledy proti Opavě. Bolka je silná dopředu, ale také lehce děravá v zadních řadách. O tom svědčí i skóre 12:12. Jsem zvědavý, co předvede v Plzni.

Pak se asi bude nejvíce řešit ztráta Sparty. Ta pouze remizovala s oslabenou Příbramí. Ta hrála přes poločas jen v desíti, ale přesto bere bod. Sparta měla hodně šancí, ale taky HODNĚ nízkou produktivitu. Gól dal exsparťan Slepička, většinu šancí zlikvidoval exsparťan Švenger. V brance nezářil jen Švenger. Skvěle chytal i Hrubý z Jablonce,  který vymazal šance Slavie. V tomto kole si zaslouží chválu vícero hráčů.

Pár jich vstřelilo hattrick, což také není časté. Konkrétně Komlichenko a Diop. Ostrava všeobecně hraje poslední kola dobře. Osobně si myslím, že Baník na vlně výher bude pokračovat. Pan Pánik dokázal podobně hrát se Zlínem a nyní má dle mého ještě lepší mužstvo. Nahoře je i Příbram. Uvidíme, jak dlouho. Dole naopak Karviná a Dukla. No, dole, spíš na dně. Oba týmy mohly sestoupit už loni. Tehdy to pro oba dopadlo ještě dobře. V této sezoně už někdo sestoupí z této dvojice. Zatím to vypadá na oba celky, ale je teprve po 5. kole.

Aktuální tabulka ZDE

Zase někdy příště, dám tomu pár kol.

 

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *