Bohužel nevyhrajou

17 května, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Helenka bohužel pravdu neměla . Amíci jdou dál. Náš výběr končí šampionát opět bez medaile. Nedá se nic dělat, třeba za rok. S novým trenérem a na Slovensku. Opět špatný vstup do utkání. Opět dotažený. Ale to dotahování bere síly. Pak za nerozhodného stavu (2:2), tuším, že Roman Červenka měl velkou šanci. A bohužel následovalo klasické “nedáš, dostaneš“. Disciplína nám přitom vyšla na výbornou. Parádně chytal i Pavel Francouz.

Končí nejen trenér, ale i obrovský srdcař. Tomáš Plekanec končí bohužel bez medaile. Bylo by to sladké loučení, ale bohužel… Zakápnu slzu a přeji si ještě spousty dalších Tomášů! Vždy přijel a rval se, za to má respekt! Možná už to poslední roky nebylo ono, ale laskavě mu nenadávejte. Opravdu si to nezaslouží!

Kritizovat se mi nechce, ale přeci jen budu. Proč se dvě klíčové čtvrtfinále hrají ve stejnou dobu? Proč byl na naše čtvrtfinále v Herningu poloprázdný stadion? To rozhoduje nějaký tupec, co nerozumí hokeji!? A k druhému proč. To třeba nemůžeme vědět dřív, kde a kdy se bude hrát. Mě u televize je to jedno, ale fanouškům, kteří chtějí utkání navštívit osobně asi ne. Tohle MS už budu sledovat spíše po očku. V sobotu stejně nemám čas. Těším se na to fotbalové. Tam Češi nejsou, tak si ho v klidu užiji. 🙂

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *