28. kolo je minulostí

14 května, 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Začátek píšu před zápasem Slavie, takže o titulu apod. psát nebudu. Znám své “štěstí” a nechci nic přepisovat. S blížícím se koncem se toho zatím příliš nevyřešilo. Radovat se může Mladá Boleslav. A z čeho? Každý by čekal nějaké vyšší příčky, ale Středočeši si pohrávali se sestupem. Možná si říkáte, to je blbost od sestupového místa je Bolka 5 bodů a do konce soutěže je ve hře ještě 6 bodů. Není ten Ondra blbý? Není (ačkoliv má matematika je slabá 😀). Může za to blížící se zápas Karviná – Ostrava. Jeden z těcto týmů určitě nepřeskočí Mladou Boleslav. Který to bude, to se dozvíme za pár dní. Karvinou a Ostravu čeká důležité utkání.

Brno sice v uplynulém kole vyhrálo, ale příliš mu nevěřím. Brno porazilo Teplice, těm o nic nejde a bylo to vidět. To Brno musí vyhrávat a doufat. Příště Jihlava. Je na tom o trochu lépe, ale na růžích nemá ustláno. Rozhodně musí makat. Pískat si může Slovácko. Po loupeži v Praze málem úplně obrala Plzeň. Naštvaný jsem nebyl jen já, ale že bych chtěl útočit na hráče? Myslím si svoje. Početnou skupinu uklidnil až slib pana Vrby. Sparta povinně vyhrála. Výkon nic moc, ale na to se historie neptá. V nadcházejících dnech bude Sparta hostit Sigmu. Další důležitý souboj.

Důležitý souboj čeká i Slavii. Ta se opět utká s Jabloncem. Ve finále českého poháru vyhrála. Vyhraje i nyní? Měla by. Pomalu se dostávám do bodu, kdy musím počkat na výsledek zápasu Dukla – Slavia (čekám, čekám,…). Nejde ani o Duklu, ta v uplynulých kolech zvítězila, čímž se zachránila. Navíc porazila týmy, bojující o záchranu. Šlo o hodně. Dnes už o hodně Dukle nejde. Slavii ano. Případná ztráta by mohla znamenat i titul pro Plzeň. Ale ztráta se nekoná. Slavia získala 3 body. Na další kolo už se těším. Zajímavých zápasů je požehnaně. Hraje se ve stejný čas, takže článek vyjde pravděpodobně v neděli. Tak se zatím mějte a sportu ZDAR! 😀

Diskuze

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *